4. feb. 2014

Victoria

Et bilde til av denne vakre unge jenta :) Jeg sliter med at blogger forvrenger fargene mine. Er det noen flere som sliter med det samme? Jobber på kalibrert Eizo skjerm.


6 kommentarer:

 1. Et portrett priser.
  Hilsener -.

  SvarSlett
 2. nydelig portrett Elin. hadde det samme med farger Elin, husker ikke helt hvordan jeg ordnet det. mener det var "automatisk redigering" på et eller annen sted og det skulle du hake av. irriterende.

  SvarSlett
 3. Det jeg har snappet opp (og hvis jeg husker riktig...) Hvis du ikke er google+ registrert, så vil en automatisk justering av bildene og fargene skje... vet at det for noen har løst problemet ved å registrere seg på google+, man der huke vekk den funksjonen som heter auto... et eller annet (spør Knut, vet at han fikset det på den måten)
  Har lest at man kan bruke png format, og har også lest at noen går via Picasa.... var ikke til mye hjelp, men har flere ganger lest om dette problemet....
  Og nå glemmer jeg jo nesten å berømme nok et nydelig portrett av denne flotte jenta, Elin:)

  SvarSlett
 4. Hmm, funderar på vad du skriver här ovan, var det alltså inte sepia utan fel i färginställningen?
  Jag jobbar också med en Eizoskärm och jag tycker att det fungerar bra.
  Förstår din frustration om den inte levererar det du säger år den att göra, men Elin...det kanske inte har med saken att göra...men, jag tycker faktiskt att förra bilden är finare i toner till den vackra unga damen.
  Kan tyvärr inte hjälpa dig vad beträffar bloggers färghantering och inte verkar du vara ensam om det heller...tyvärr...du får nog försöka kontakta källan...inte lätt, jag vet, men försöka kan man ju alltid!?
  Lycka till!

  SvarSlett
 5. Takk skal dere ha for innspill Dirk og Monica. Har forsøkt å finne en havhakning på blogger, men mulig jeg må om Google. Takk for at dere prøver. Og Gertie, he, he, nei skulle ikke være sepia i bildet nedenfor. Men noen ganger kan jo feil vise seg å bli bra. Satte uansett pris på kommentaren din, og tar den med meg videre når nye bilder skal redigeres;)

  SvarSlett
 6. Har det samme problemet jeg også.. Noen ganger funker det med png-filer, andre ganger jpeg. Vurderer å forlate hele blogger-konseptet, men er litt "lat" -vi får se etterhvert…
  -men; Bildet ditt er nydelig, og en rikitg vakker modell du har!

  SvarSlett